دکتر ابراهیمی با اشاره به اینکه باید زنجیره ارزش گیاهان دارویی را در استان مهیا کنیم تا کسب و کار و درآمد و ارزش افزوده ایجاد کنیم، افزود: به نقشآفرینی جهاددانشگاهی در این عرصه کمک خواهم کرد.
طاعتی سرپرست دفتر برنامهریزی، بودجه و تحول اداری استانداری مرکزی و هیات همراه در حاشیه بازدید از جهاددانشگاهی استان از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری این نهاد بازدید به عمل آوردند.
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به اینکه شهرستان خنداب به عنوان پایلوت فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی جهاددانشگاهی در حوزه گیاهان دارویی انتخاب شده است، افزود: اولین جشنواره گیاهان دارویی و صنایع وابسته استان در این منطقه برگزار میشود.
اولین نشست کارگروه اجرایی جشنواره گیاهان دارویی و صنایع وابسته در خنداب با حضور دستگاههای متولی این جشنواره به میزبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
جهاددانشگاهی در پیامی با تبریک فرارسیدن روز معلم و گرامیداشت مقام استاد تاکید کرد: جهاددانشگاهی بهعنوان نهادی برخاسته از انقلاب فرهنگی و هویتی شکلگرفته از ایمان، تعهد و خودباوری، بر این باور است که اساتید و معلمان، نقشی محوری در ایجاد تحولات بنیادین، به ویژه در نسل جوان دارند و مسیر پیش رو، بدون همراهی عالمانه و متعهدانه آنان، هموار نخواهد شد.
مدیر کل راهبری و نظارت راهبردی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی از معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای اجرای طرح "هویت بصری" تقدیر و تشکر کرد.
معاون اداری مالی، رئیس بازرسی و رئیس حفاظت اداره کل زندانها و اقدامات تربیتی استان مرکزی از فرایند برگزاری آزمون استخدامی سازمان زندان ها در جهاددانشگاهی استان بازدید کردند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی از خبرگزاری ایسنا وابسته به جهاددانشگاهی استان بازدید به عمل آورد.
مرادی اظهارکرد: پیرو تفاهم نامههای امضا شده با استانداری، پارک علم و فناوری و جهاددانشگاهی استان، تعاملات خوبی بین پارک و جهاددانشگاهی شکل گرفته و اقدامات تعاملی خوب بین این دو نهاد انجام شده و همکاری های خوبی بین این دو مرکز وجود دارد.
مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان گفت: در پارک علم و فناوری البرز میتوانیم یا شرایط ویژه، میزبان شرکتهایی باشیم که مراحل رشد را در استان طی کرده و به هر دلیلی ادامه یا توسعه فعالیت آنها در استان مقدور نیست.
انصاری با اشاره به اینکه ظرفیت نخبگی استان از میانگین جمعیتی آن بالاتر است، گفت: این ویژگیها در بیشتر استانهای کشور وجود ندارد و این ویژگی برای استان مرکزی یک مزیت است. باید این ظرفیت و ظرفیتهای دیگر استان با ظرفیتهای سختافزاری و نرمافزاری جهاددانشگاهی همراه کرد تا بتوان در مسیر توسعه از این همکاریها استفاده کرد.
میرزاخانی اظهارکرد: افزون بر سه هزار واحد صنعتی و تولیدی با تولید افزون بر هفت هزار و ۹۰۰ نوع محصول در استان مرکزی فعالیت دارند و می توان گفت تمامی زنجیره های ارزش در کشور در استان مرکزی تقاطع دارند.
مشاور رییس جهاد دانشگاهی در امور تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان از آمادگی این نهاد برای عرضه اطلس فناوریهای جهاددانشگاهی به سرمایهگذاران و صنعتگران استان مرکزی خبر داد.
با دستور رییسجمهور شهر جهانی نوآوری و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور با همکاری پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی و سایر دستگاه های ذی ربط تاسیس می شود.
اولین نشست هماندیشی شبکهسازی فعالیتها و همکاریهای بین واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی استانهای مرکزی، ایلام، کردستان، کرمانشاه، لرستان و همدان در سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه برگزار شد.
دکتر ابراهیم نبیونی اظهارکرد: مساله ای که امروز از آن رنج میبریم رکود صنایع هنری و خلاق در کشور است که لازم است با اهتمام خاصی نسبت به حوزه صنایعدستی و فرهنگی و خلاق بپردازیم.
گازرانی اظهارکرد: بر اساس پتانسیلهای موجود در جهاددانشگاهی استان، باب همکاری بیشتر در موضوعات مختلف بین جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی استان وجود دارد.
طاعتی با اشاره به اینکه در جهاددانشگاهی استان مرکزی ظرفیتهای بالقوه زیادی هست که با تلاش جهادگران بالفعل خواهد شد، خواستار همکاری این نهاد در رفع مسائل استان بویژه در حوزه تحول اداری شد.
دکتر منتظری با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی باشگاه سیاسی و بنگاه اقتصادی نیست و درهای آن به روی همه دلسوزان آن باز است، گفت: تقویت فعالیتهای فرهنگی به عنوان پیشران امور علمی و تحقیقاتی و ایجاد چند سازمان علمی جدید از اولویتها در دوره جدید است.
مرادی اظهارکرد: هدف اصلی جهاد دانشگاهی، تقویت بخشهای مختلف از جمله محیط زیست، کشاورزی و پژوهشهای مرتبط است. با حمایت بیشتر مسوولان استان، این نهاد میتواند خدمات جامع تر و بهتری به مردم ارائه دهد و در مسیر توسعه گامهای بیشتری بردارد.
آن جایی که مردم یا انگیزهای ندارند یا توانایی سرمایهگذاری ندارند، دولت هم میتواند در این میدان وارد بشود... سرمایهگذاری تولید یکی از مسائل لازم برای اقتصاد کشور و برطرف کردن مشکل معیشت مردم است...کار دولت، فراهم کردن زمینهها است، برداشتن موانع تولید است؛ کار مردم هم این است که سرمایههای خُرد و سرمایههای بزرگ خود را بتوانند در راه تولید به کار ببرند. اگر سرمایه در راه تولید به کار رفت، دیگر به سمت کارهای مضر مثل خرید طلا، خرید ارز و امثال اینها نخواهد رفت.[رهبر معظم انقلاب؛ ۱۴۰۳/۱۲/۳۰]